Їх наче виваляли в вінегреті: Можна якось на законодавчому рівні заборонити проводити такі конкурси краси? - блогер (фото)

Лозунгом волинського конкурсу краси став вислів "краса найкрасивіших дівчат єднає Україну", а насправді його можна було б назвати "молоді і дурні".

Переможниці конкурсу краси в Луцьку. Фото: Фейсбук.

Він зробив це знову! Головний Джабба Хатт українських конкурсів краси Олександр Главацький знову зібрав пару десятків часом малолітніх дівчат і провів конкурс краси під лозунгом «краса найкрасивіших дівчат єднає Україну». Так, це цитата. Про це пише блогер Рагу.лі, передають Патріоти України.

Можна якось на законодавчому рівні заборонити проводити такі конкурси краси?

З красою такі конкурси не маються нічого спільного, та й хіба можуть, якщо деякі дівчата оздоблюють себе так як зазвичай оздоблюють цвинтарі на гробки (моя окрема травма).

Але головна фішечка навіть не в оздобленні, а в тому, що з одного боку годять напівголі дурні дівчата, які гадають, що конкурс їм щось дасть, а з іншого сидить отаке "жюрі" на чолі Главацьким.

При цьому я захоплююся тим, що у нього вираз обличчя завжди такий ніби "мені воняє". Мущина в майці, нагадаю, типу має знатися на красі.

Одним словом, ці конкурси краси поставлені на потік і проходять ледь не щотижня з різними тематичними ухилами. Тут, наприклад, дівчат виваляли в салаті вінегрет.

Зате воно, звичайно, того вартувало, бо виграш у конкурсі, як казка! У тому сенсі, що теж треба цілувати жабу.

Як? Як йому вдається щоразу це влаштовувати? Хто ці люди, які йому допомагають? Справа ж навіть не в баблі, бо Главацький, здається, з'вляється скрізь ледь не в одному й тому ж костюмі. Чому йому це дозволяють? Доколєєє?

Якщо ви не бачили Колобка з золотим айфоном, то ось.

Крім купальників дівчатам ще роздали красиві сукні, які мені теж чомусь нагадують сезон гробків на українських цвинтарях. Тим більше, що він оце зараз проходить.

Молоді і дурні. Одній тут 14 років. Дитино, біжи додому, нічому хорошому тебе ці колобки не навчать!

Також під час конкурсу був показ мод у молодшого покоління, того, що поки що зростає. І тут звичайно хочеться взяти в руки кайло і піти серйозно поговорити з їхніми мамами, які так над своїми дітьми знущаются.

Несамовите видовище.

Просто для тих, хто цікавиться, це переможниці. Нічого поганого не скажу, крім того, що дурні, бо прийшли брати участь у конкурсі краси у незрозумілого Карлсона.

Ну і наостанок. Ця картинка мене вразила в саме серце і я навіть подумала: "А якщо я помиляюся і він знається на красі? Не могла ж людина просто так дозволити себе повісити у такий надзвичайних в усіх естетичних вимірах колаж?".

Насправді я подумала "Крашанки уже не ті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...