"Їх не змінити": Росіяни у центрі Мюнхена розспівували блатні пісні

Німецькі громадські активісти повідомили, що група з десятка росіян прямо на центральній площі Мюнхена почали розспівувати різні пісні, у тому числі і блатні.

Виступ росіян у Мюнхені. Фото: army-news.ru

У Мюнхені росіяни на одній із найбільших площ співали про "російський степ" і "блатну" пісню "Мурка".

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла активістка і політичний експерт Богдана Бабич, передають Патріоти України.

"Мурка, ти мій мурьоночєк", - чуємо виття на площі Карлплац у Мюнхені. Підходимо ближче, стоїть група в чорних куртках і збагачує російським блатняком німецьких бюргерів. За 200 метрів ще двоє ряджених "кубанських козаків" на баяні співають про "російський степ", - написала вона.

За словами Бабич, росіян у Мюнхені дуже багато. На них орієнтовані більшість ресторанів і магазинів. Тут часто можна побачити написи "У нас розмовляють російською".

"- Що це за навали руського миру в Німеччині, - питаю я чоловіка. - Таке враження, що вони безвіз отримали раніше нас і грузин. - Залишки нафторублів краще витрачати у "загниваючій" Європі. Тут чистіше і комфортніше, - іронізує Віталій Кулик", - написала Бабич.

Вона наголосила, що помітивши українців, росіяни припиняють свої розмови про політику.

"Ймовірно, зараз говорять між собою: "Понаїхали ці бандерівці"..., - сміюся до чоловіка", - написала Бабич.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли вам вчергове напишуть, що є план завершення війни літом 2024-го, восени 2024-го чи 2025 року, - вам напишуть свідому неправду, - експерт

неділя, 28 квітень 2024, 0:00

"Знову нагрібає хвиля про перемовини, примушення до миру й оце усе. Тут і Макрон із його розміщенням військ, і американська допомога, і нескінченність російських ресурсів, і Трамп — усе до купи. Тому варто все ж знову нагадати кілька очевидних речей", ...

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...