Їхні нрави: У Росії тренер з карате жорстоко побив продавщицю через капці (фото)

Відомий спортсмен, син президента Федерації карате не зміг стримати власний гнів.

Побита дівчина. Фото: ЗМІ

Відомий у Волгоградській області спортсмен і тренер з карате, син президента Федерації карате Південного федерального округу Віталій Толстов побив продавщицю взуттєвого бутіка за відмову оформити повернення на босоніжки, які виявилися поношеними, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Поліція затримала 32-річного каратиста Віталія Толстова, який побив продавщицю в одному з торгових центрів міста за відмову прийняти поношені тапочки. Ціна питання, через який спалахнув конфлікт з рукоприкладством - 1000 рублів. Інцидент між чоловіком і 23-річною Надією Борисовою потрапив на відео. Напад гніву у Толстова викликала неможливість домогтися свого. Пославшись на нетоварний вигляд взуття, продавщиця не стала повертати гроші, запропонувавши звернутися до відділу по захисту прав споживачів. Пікантності ситуації додає той факт, що батьком нападника є президент Федерації карате WKF Південного федерального округу Сергій Толстов.

Крім власних виступів, Толстов-молодший тренує дітей у спортивній школі і працює відповідальним секретарем Волгоградської обласної федерації карате.

З робочого місця продавщицю евакуювала машина "швидкої допомоги". Лікарі наклали дівчині шви.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.