Великий винахідник нашого часу увійшов до експертної ради президента США Трампа

Засновник корпорацій SpaceX і Tesla, винахідник Ілон Маск увійшов до заснованої новообраним президентом США Дональдом Трампом експертної ради.

Голова SpaceX і Tesla Ілон Маск, фото з архіву wikipedia.org

Засновник корпорацій SpaceX і Tesla, винахідник Ілон Маск увійшов до заснованої новообраним президентом США Дональдом Трампом експертної ради. Разом з ним до її складу долучилися інші бізнес-лідери країни.

Про це повідомляє Reuters.

Разом з ним до ради увійшли співзасновник Uber Тревіс Каланік та голова PepsiCo Індра Нуї.

Група, яка включає інших бізнес-лідерів США, матиме на меті сприяти втіленню економічної програми Трампа, який набирає повноважень 20 січня.

Раніше повідомлялося, що засновник компанії Tesla Ілон Маск представив в Лос-Анджелесі новітні сонячні батареї, що інтегруються в дах.

Нагадаємо, як повідомляли Reuters, Дональд Трамп оголосив про створення ради за участю глав найбільших американських компаній 2 грудня.

Передбачається, що рада буде регулярно «ділитися своїм особливим досвідом і знанням» у міру реалізації економічної програми новообраного президента США.

Тоді було оголошено, що до ради увійдуть, зокрема, керівники компаній General Motors, IBM, The Walt Disney Company, Wal-Mart Stores, JPMorgan, Boeing.

Деякі з них були учасниками експертних рад при президенті Обамі.

Тесла і Засновник SpaceX Ілон Маск під час передвиборної кампанії неодноразово критикував Трампа.

Як передавали Business Insider UK, за кілька днів до виборів він говорив, що Трамп не підходить для ролі президента США.

За рік до виборів він висловлював надію, що Трамп не стане кандидатом від республіканців.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...