Інавгурація Трампа: соцмережі вразило відео з поглядом Клінтона

Користувачів соціальних мереж вразило відео, на якому знято погляд екс-президента США Білла Клінтона під час інавгурації у Вашингтоні Дональда Трампа.

Відео опубліковано на сторінці спільноти "Being Libertarian" в Facebook і вже набрало 36 мільйонів переглядів і більше 700 тисяч репостів.

У підписі йдеться, що Хілларі Клінтон зловила погляд свого чоловіка Білла під час виконання гімну на інавгурації співачкою Джекі Іванко.

"Вона дивиться на нього і думає: "У мене дійсно більше немає причин залишати тебе в живих", "Не знаю, чи дивиться він на Іванку чи ні, але це пекельно смішно", Мені подобається, що у них стільки зневаги один до одного і вони навіть не намагаються це приховати. Він бачить її погляд і такий типу: "Ну і що?", "Дивись, Білл. Цей погляд як би говорить, що тобі загрожує самогубство шляхом кількох пострілів в потилицю", - пишуть коментатори.

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...