Іноземець підпалив будинок одеситки після того, як вона дізналася про його минуле

Злочинець разом з друзями проник в дім, викрав ікону і підпалив його.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Співробітники Портофранківського відділу поліції в рамках операції «Мігрант» вистежили і затримали іноземця, який перебував у розшуку за ряд крадіжок, повідомляють Патріоти України.

Про затриманого розповіли у прес-службі ГУ НП. Чоловік познайомився в мережі Інтернет з одеситкою і через два місяці переїхав до неї жити. Дівчина проживала зі своїм 6-річним сином.

Через місяць 27-річна закохана усвідомила, хто живе з нею пліч-о-пліч і попросила чоловіка залишити її будинок. З таким рішенням він був не згоден і почав їй погрожувати. Не дивлячись на це, дівчина розірвала відносини з злодієм.

Цим історія могла б закінчитися, але через деякий час, коли дівчини і дитини не було вдома, злочинець разом з друзями проник приміщення, викрав ікону і підпалив будинок. Після того, як зловмисник скоїв злочин, він деякий час переховувався в Києві, проте після повернення до Одеси його затримали.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні відразу двох злочинів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в сумі 105 тисяч гривень. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого іноземця до інших аналогічних злочинів, а також встановлюють особу його подільників. Розслідування триває.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20