Інженер міжнародної компанії визнав проект оплати у київському метро одним із найсучасніших

Керівник підрозділу Google порівняв Київ з Лондоном, Чикаго та Сіднеєм.

Київський метрополітен. Фото: ЗМІ

Один із найкращих інженерів компанії вказав проект оплати у столичному метрополітені серед найуспішніших аналогічних у світі, повідомляють Патріоти України. Повідомлення про це з’явилось на офіційній сторінці перевізника у Facebook.

Під час своєї доповіді, керівник інженерного підрозділу Google Pay Варуж Читилян згадав київську систему безконтактної оплати як один із прикладів прогресивного задуму поряд із такими ж у Лондоні, Чикаго та Сіднеї. Він мав на увазі спосіб оплати проїзду за допомогою банківської карти.

Турнікети, що дають змогу за лічені секунди провести оплату проїзду карткою MasterCard, з’явились у метро в червні 2015. У них використано технологію PayPass. Для купівлі жетону кияни можуть також використовувати сервіс Google Pay.

Конференція Google I / O для розробників проходила 8-10 травня у місті Маунтін-В’ю в Каліфорнії.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.