Іспанський комуніст воював на Донбасі на боці РФ не через гроші, а з ідеологічних міркувань

Житель Мадрида Серхіо Бесерра приїхав воювати на Донбас на боці терористів у вересні 2014 року.

російський бойовик іспанського походження. Фото 24tv.ua

Про свою участь у війні на боці російського агресора Серхіо Бесерра розповів у коментарі "Донбас. Реалії", повідомляють Патріоти України.

"Як потрапив на Донбас? Я відправився в Ростов, і вже звідти перетнув український кордон. Пам'ятаю, російський солдат тоді сказав мені, що якщо я поїду на Донбас, то не зможу повернутись на територію Росії. А якщо і повернуся, то тільки в дерев'яному ящику", – згадує іспанець.

Журналісти також зазначають, що на Донбасі Бесерра провів чотири місяці: воював у батальйоні "Восток", а потім – у "Привиді" Мозгового.

"Іспанці воюють на Донбасі, щоб протистояти фашизму та допомагати місцевим жителям", – пояснює свій візит на Схід України іспанський бойовик.

За його словами, він є комуністом, відтак до України поїхав не через гроші, а з ідеологічних міркувань.

Крім того, терорист не втомлюється звинувачувати футболіста Романа Зозулю за нібито "неонацистську" ідеологію та підтримку добровольчих підрозділів.

Після повернення додому на початку 2015-го у зв’язку з участю у конфлікті на Донбасі в Іспанії його затримали проте, як він стверджує, вже через п’ять годин його відпустили та не завели жодної справи.

"Попри все, я планую повернутися на Донбас", – додає іспанець.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...