Історія потрапила до світових ЗМІ - журналіст про пропозицію ДП "Антонов" для Дональда Трампа

Український літакобудівний концерн запропонував новообраному президенту США свої послуги з будівництва "борту номер один".

Ілюстрація:UaReview

"Як звичайний український твіт дійшов до світових новин. Пам'ятаєте, як Антонов у Твіттері запропонував Трампу свої літаки - так ось ця історія потрапила до світових ЗМІ." Про це пише у своєму Facebook журналіст Антон Павлушко, інформують Патріоти України, продовжуючи:

Знання мов та гарний маркетинг і про тебе писатимуть з будь-якого приводу." - написав він, поділившись посиланнями:

https://www.welt.de/wirtschaft/article160132969/Uk...

http://www.chip.de/news/Donald-Trump-im-News-Ticke...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

субота, 4 травень 2024, 15:20

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України. Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влашту...

Не залишилось нічого, крім обгорілих стін і назви: Речник "Легіону Свободи" розкрив, чому РФ вчепилася за Роботине

субота, 4 травень 2024, 15:10

На Запорізькому напрямку окупанти концентрують свої зусилля на тих ділянках, які мають для них, насамперед, політичне значення, зокрема, Роботине. Про це сказав речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України...