"Історія успіху": Як український грузин Одещину на весь світ прославляє (фото)

Українському підприємцеві, власнику компанії "Шабо" Важі Іукурідзе вдалося створити одне з кращих виноробних підприємств в Європі, побудувавши свій бізнес практично з нуля.

Історією його успіху поділився глава Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, ще в 2003 році в селі Шабо Одеської області на місці нинішньої винокурні не було нічого. Однак Іукурідзе інвестував в ці землі 220 млн євро і, завдяки власним терпінню, силі, любові до рідної країни і відданості ідеї, втілив її в реальність.

"Сьогодні це - 1250 га самих доглянутих виноградників в Європі - тут, в селі Шабо Одеської області! Вино, яке нічим не поступається найкращим світовим брендам. Важа Георгійович, спасибі, справжній патріот!" - пише Степанов.

Чиновник підкреслив, що саме такі історії показують тих людей, які не паразитують на почутті любові до Батьківщини, а роблять все для її розвитку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...