Історія успіху відомих українців: гравець у покер Євген Качалов

Уродженець Києва зумів записати своє ім'я у історію покеру, вигравши майже всі найбільш відомі змагання.

Євген Качалов. Фото: http://korrespondent.net

Чемпіон найпрестижніших турнірів EPT, PCA і Світової серії покеру Євген Качалов вже кілька років утримує лідерську позицію в списку найбільш успішних українських покеристів, і, судячи з результатів його останніх виступів, зменшувати обороти гравець не планує, повідомляють Патріоти України з посиланням на Корреспондент.net.

На даний момент сума кар'єрних виграшів Євгена за виступи на оффлайн змаганнях перевищує позначку в $ 8,900,000, а кількість влучень в зони призових виплат на турнірах різного масштабу вже давно перевалило за сотню!

Народився Євген 21 лютого 1981 року в Києві, а в віці 10 років разом з батьками переїхав до Нью-Йорк, США. Тут же Качалов здобув освіту в сфері фінансів і міжнародного бізнесу, яка обіцяла йому солідну кар'єру на ринку цінних паперів. Втім, попрацювати за фахом хлопцеві довелося зовсім недовго, адже відразу ж після отримання диплома він виявив в собі талант до заробітку за допомогою інтелектуальних ігор.

Шлях українця в світ професійного покеру пролягав через етапи захоплення настільними і комп'ютерними іграми. Заробивши деяку популярність в колах геймерів, Качалов захопився онлайн-покером де завдяки інтелекту та дисципліні швидко був помічений більш досвідченими колегами.

В онлайні Євген розвивався поступово, неспішно нарощуючи банкролл і просуваючись по лімітах. Незабаром Качалов прийняв рішення залишити свою роботу на біржі і присвятити весь вільний час грі в покер.

«Нехай я і був непоганим трейдером і любив свою роботу, покер опанував мною. Приблизно за рік до цього моменту я зрозумів, що не можу займатися двома справами одночасно і процвітати в них. Покер давав свободу і можливість подорожувати, тому вибір був очевидний», - розповідає сам професіонал про причини переходу в професійну лігу.

Перші призові за оффлайн виступ Качалов заробив вже в грудні 2004 року, коли в турнірі Five Diamond World Poker Classic зі стартовим внеском $ 3,000 фінішував п'ятим і отримав $ 47,868. Зароблені гроші він витратив на бай-ін Головної події WPT, де зайняв 35-е місце і виграв $ 27,227. Всього за перший рік професійної кар'єри Євген проходив в призові зони 8 разів.

У 2007 році ім'я Качалова стало відомо на весь світ завдяки перемозі покериста в турнірі Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic. Тоді за потрапляння на першу сходинку турнірної таблиці Євген заробив $ 2,482,605. До сих пір цей результат залишається головним рекордом в кар'єрі Євгенія.

Пізніше українець зумів також завоювати кілька трофеїв EPT, стати чемпіоном PCA і заробити легендарний золотий браслет Світової серії покеру. Разом з тим Качалов продовжує грати в онлайні і має в своєму активі кілька перемог на WCOOP і SCOOP. У 2011 році Євген отримав титул «Кращий гравець року» за версією журналу BLUFF.

Зараз Євген продовжує активно брати участь в найбільших світових покерних чемпіонатах, регулярно займаючи призові місця. У вільний від покеру час Качалов приділяє увагу і іншій своїй пристрасті - кіберспорту. Нещодавно українець розповів про свій новий проект Team QLASH - кіберспортивній команді, що встигла показати непогані результати на відомому ігровому чемпіонаті Italian Gaming League.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...