
Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
Частина 1 – Слобожанщина (Сумська та Харківська області). 1. Напрямок Північно-Слобожанський (також відомий як Сумський). Командування угрупування військ (УВ) «Север» противника продовжує намагатися відновити наступ своїх передових підрозділів у цьому ...
За даними такого собі "института народно-хозяйственного прогнозирования" російської академії наук... Вже третій місяць поспіль 18 з 24-х існуючих галузей обробної промисловості цієї країни (включно із впк та машинобудуванням) перебувають у зоні "падінн...