Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
"Якщо завтра не буде санкцій, які дійсно стратегічно позбавляють противника економічної можливості вести війну, це означатиме, що Путін знову розвів Трампа, перевівши практичне вирішення проблеми в дипломатичне "бла-бла-бла". Йому важливо виграти час і...
"1. Введення санкцій по Індії - це головна ознака того, що Трамп не вірить в прогрес. І демонструє всім, що його не треба водити за ніс", - про це у Фейсбуці пише політолог Вадим Денисенко, передають Патріоти України. "2. Ціль Росії на вчорашніх перег...