Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Управління здійснювалось через російські телекомунікаційні мережі": Бутусов розповів нові подробиці того, як малі ударні дрони розгромили російські носії ядерної зброї

неділя, 1 червень 2025, 22:50

Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов повідомив нові подробиці того, як Службі безпеки України вдалося розгромити російську стратегічну авіацію за допомогою ударних дронів. У своєму Telegram-каналі Бутусов написав, що це сталось вперше в історії, т...

За організацію шахрайських схем: У Венесуелі затримали російського полковника та його "козацьку команду" (фото)

неділя, 1 червень 2025, 22:39

У Каракасі за наказом президента Венесуели Ніколаса Мадуро спецслужби затримали полковника Романа Фроленка, який очолює Російсько-Венесуельську торгову палату. Про це повідомляє видання Infobae з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України...