Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найпекельніший напрямок на фронті! Які подальші дії ворога? -- Злий Одесит

четвер, 17 липень 2025, 23:55

Сьогодні 17 липня. Триває 1240 доба героїчної оборони України від повномасштабної навали російських окупантів. РОВ продовжують рух, але несуть великі втрати здобуваючи переважно тактичного рівня результаті. . При цьому, серед військ РОВ кількість 200-х...

Виробляти ракети та дрони стане складніше: У Тульській області РФ призупинив роботу завод Щокіноазот

четвер, 17 липень 2025, 22:14

У Тульській області РФ призупинив роботу хімічний завод Щокіноазот після нічної атаки БпЛА. Про це повідомив Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За даними Astra, у ніч проти 17 липня українські дрони вразили АТ Щекіноазот. Щонайменше чоти...