Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...