
Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
Православне свято 30 жовтня за новим церковним календарем (12 листопада за старим) - день пам'яті священномученика Зіновія, єпископа Єгейського, і його сестри Зіновії, і день пам'яті Озерянської ікони Божої Матері, головної святині та покровительки Хар...
Уявіть, що ви виходите з лісу з кошиком, повним запашних грибів, а інші грибники повертаються з порожніми руками, передають Патріоти України. Секрет успішного «тихого полювання» виявився набагато простішим, ніж здається. Лісник поділився хитрістю, яка ...