Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
Одне із сіл в Росії затопило коровʼячим перегноєм. Про це 28 січня повідомили російські ЗМІ, передають Патріоти України. Це сталося в селі Борисово-Покровське Нижньогородської області РФ. Поруч знаходиться фермерське господарство, де на пагорбах склада...
"Коли президент Володимир Зеленський ходив на подкаст Лекса Фрідмана і там голосно та без цензури сказав, що західні санкції "х*йня" — багато хто плескав у долоньки. Блогери розтягли маслаки перчених цитат інтернетом і винесли вердикт: отака риторика т...