Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Трамп не зможе вічно йти на поводу в Путіна, рано чи пізно йому зірве різьбу", - Гармаш

четвер, 7 серпень 2025, 17:42

"Якщо завтра не буде санкцій, які дійсно стратегічно позбавляють противника економічної можливості вести війну, це означатиме, що Путін знову розвів Трампа, перевівши практичне вирішення проблеми в дипломатичне "бла-бла-бла". Йому важливо виграти час і...

"Путін вважає, що вести переговори потрібно тоді, коли ти можеш підняти ставки": Зустріч Віткоффа і подальша короткострокова перспектива, - Вадим Денисенко

четвер, 7 серпень 2025, 16:26

"1. Введення санкцій по Індії - це головна ознака того, що Трамп не вірить в прогрес. І демонструє всім, що його не треба водити за ніс", - про це у Фейсбуці пише політолог Вадим Денисенко, передають Патріоти України. "2. ⁠Ціль Росії на вчорашніх перег...