Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд зони бойових дій, - Костянтин Машовець

понеділок, 24 листопад 2025, 17:26

Частина 1 – Слобожанщина (Сумська та Харківська області). 1. Напрямок Північно-Слобожанський (також відомий як Сумський). Командування угрупування військ (УВ) «Север» противника продовжує намагатися відновити наступ своїх передових підрозділів у цьому ...

Проблеми в економіці агресора, - Костянтин Машовець

понеділок, 24 листопад 2025, 16:58

За даними такого собі "института народно-хозяйственного прогнозирования" російської академії наук... Вже третій місяць поспіль 18 з 24-х існуючих галузей обробної промисловості цієї країни (включно із впк та машинобудуванням) перебувають у зоні "падінн...