Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
Сьогодні 17 липня. Триває 1240 доба героїчної оборони України від повномасштабної навали російських окупантів. РОВ продовжують рух, але несуть великі втрати здобуваючи переважно тактичного рівня результаті. . При цьому, серед військ РОВ кількість 200-х...
У Тульській області РФ призупинив роботу хімічний завод Щокіноазот після нічної атаки БпЛА. Про це повідомив Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За даними Astra, у ніч проти 17 липня українські дрони вразили АТ Щекіноазот. Щонайменше чоти...