Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Прямо про це говорять": Раніше Трамп міг шантажувати Україну допомогою, зараз підписувати принизливий мир немає сенсу, - експерт

понеділок, 28 квітень 2025, 9:59

Політолог, експерт-міжнародник Максим Несвітайлов в інтерв'ю Radio NV заявив, що Україні немає сенсу підписувати принизливу мирну угоду на умовах президента США Дональда Трампа. В ефірі Radio NV Несвітайлов назвав очевидним те, що Україна в жодному раз...

Народні прикмети на 28 квітня. Що українці спрадавна не робили цього дня, аби уникнути хвороб

понеділок, 28 квітень 2025, 7:05

28 квітня за новим стилем (11 травня за старим) вшановують пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За юліанським календарем сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. ***. Максима і його бр...