Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.
Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.
"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.
Головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов повідомив нові подробиці того, як Службі безпеки України вдалося розгромити російську стратегічну авіацію за допомогою ударних дронів. У своєму Telegram-каналі Бутусов написав, що це сталось вперше в історії, т...
У Каракасі за наказом президента Венесуели Ніколаса Мадуро спецслужби затримали полковника Романа Фроленка, який очолює Російсько-Венесуельську торгову палату. Про це повідомляє видання Infobae з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України...