Їсти чи не їсти: Про якість українського м’яса розповів експерт

Близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики.

Українське м'ясо. Фото: ЗМІ

Близько 40% української м'ясної продукції містить антибіотики, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

Найбезпечніше купувати курятину промислового виробництва. Дрібні виробники можуть додавати у м'ясо антибіотики.

"Українська курятина промислового виробництва не містить слідів антибіотиків. Там стандарти дуже високі. Водночас антибіотиками зловживають невеликі виробники курятини", - каже директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Антибіотики часто додають до яловичини і свинини. "В Україні близько 30-40% всього м'яса містить антибіотики. У Європі цей показник складає менше 1%", - підсумував Дорошенко.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Будні "наддержави": Лавина коровʼячого перегною зійшла з гір і затопила село в Росії (фото)

п’ятниця, 31 січень 2025, 16:02

Одне із сіл в Росії затопило коровʼячим перегноєм. Про це 28 січня повідомили російські ЗМІ, передають Патріоти України. Це сталося в селі Борисово-Покровське Нижньогородської області РФ. Поруч знаходиться фермерське господарство, де на пагорбах склада...

Якби Рада щоразу виганяла за матюки своїх депутатів, то вже не було б кому працювати, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 31 січень 2025, 15:55

"Коли президент Володимир Зеленський ходив на подкаст Лекса Фрідмана і там голосно та без цензури сказав, що західні санкції "х*йня" — багато хто плескав у долоньки. Блогери розтягли маслаки перчених цитат інтернетом і винесли вердикт: отака риторика т...