Їсти можна все: Австралійський фітнес-блогер назвала сім правил харчування для плаского живота

Фітнес-експерт Касс Хайнс перевірила дієвість простих правил прийому їжі на собі.

Касс Хайнс до і після схуднення. Фото: Соцмережі

Австралійський фітнес-експерт Касс Хайнс опублікувала в своєму Instagram сім простих правил харчування, які допомагають прибрати живіт і зробити фігуру красивою, зазначають Патріоти України.

Касс виклала в мережу свої фото до і після схуднення і підкреслила, що під час їжі необхідно думати не стільки про те, що ви їсте, скільки про порції з'їденого. Блогер зазначає, що її раціон до і після схуднення змінився не сильно, проте зменшилися порції їжі на тарілці.

34-річна Касс Хайнс зізналася, що в певний момент у неї розвинулася звичка надмірного споживання. Вона з'їдала все, що лежить на її тарілці, навіть якщо вже відчувала себе ситою. Крім того, вона постійно перекушувала їжею, яку не доїдала її чотирирічна дочка.

Але під час відпустки без дітей Касс і її чоловік спробували змінити свої звички в харчуванні, після чого обидва стали відчувати себе фантастично. Повернувшись додому, пара продовжила дотримуватися нової системи харчування.

Ось сім простих правил харчування, які допомогли Касс Хайнс прибрати з живота зайвий жир і дозволяють зберігати гарну фігуру до цих пір:

1. Завжди їжте сидячи. Автомобіль не береться до уваги.

2. Під час їжі ні на що не відволікайтеся: ні на телевізор, ні на книгу, ні на смартфон.

3. Завжди намагайтеся їсти разом з сім'єю або друзями.

4. Викладайте їжу на невелику тарілку. Так ви будете більш знати про те, скільки їсте.

5. Випивайте велику склянку води перед кожним прийомом їжі. Це допомагає травленню, а також не дозволяє вам переплутати голод зі спрагою.

6. Запам'ятайте, що закуски вашої дитини - не ваша їжа. Розділіть вашу і чужу їжу.

7. Не поспішайте з'їдати все і відразу, пережовуйте їжу. Харчування - це не гонка.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...