Італія нечувано потерпає від примх погоди (відео)

​Через сильну спеку північні регіони Італії оголосили про введення надзвичайного стану. У Римі можуть обмежити водопостачання до восьми годин на день.

Через сильну спеку північні регіони Італії оголосили про введення надзвичайного стану. У Римі можуть обмежити водопостачання до восьми годин на день, інформують Патріоти України з посиланням на італійське видання "Іль Темпо". Таке рішення можуть прийняти після заборони влади регіону Лаціо на використання води з озера Браччано.

Через сильну спеку у водоймі катастрофічно знизився рівень води. Обмеження діятимуть з 28 липня до кінця року. Озеро частково забезпечує Рим водою. Тимчасова заборона вплине на половину населення міста – це близько півтора мільйона людей.

У Римі можуть вимкнути фонтани. Цього року майже вся Італія потерпає від нестачі опадів. У північних регіонах через посуху оголосили надзвичайний стан.

Від спеки постраждали дві третини сільськогосподарських угідь країни. Втрати фермерів уже становлять два мільярди євро.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...