Італійські школярі настільки суворі, що шкільні ворота не відкривають, а зносять (відео)

І щоб не робити то руками - викрадають автобуси!

Фото: infokava.com

Поліція заарештувала трьох молодих людей, які вночі викрали два громадських автобуса, проломили на них ворота своєї школи і врізалися в шкільне приміщення, з подивом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Загальний збиток від дій юних зловмисників школі, розташованій в місті Карпи на півночі Італії, дорівнює приблизно 70 тисяч євро. Ще у 100 тисяч оцінюється збиток, нанесений автобусам.

Школярі, яким було 16-17 років, є нинішніми або колишніми учнями школи Meucci di Carpi. Всі вони походять з сімей, що іммігрували з Африки. Поліція не виключає, що їхні дії були викликані бажанням скопіювати недавні теракти з використанням транспортних засобів, вчинені ісламськими екстремістами в різних країнах Європи.

Підлітки викрали п'ять мікроавтобусів з найближчої стоянки в ніч з 20 на 21 квітня. Три машини вони кинули, а з допомогою ще двох спочатку проломили шкільні ворота, а потім в'їхали через центральний вхід у вестибюль будівлі.

Попри те, що обличчя викрадачів були прикриті шарфами, їх вдалося визначити за записами з камер спостереження і затримати вже ввечері 22 квітня. В даний час всі підлітки знаходяться у в'язниці для неповнолітніх в Болоньї. Поліція шукає їхніх можливих спільників.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...