Юлія Марушевська:«Мене не повідомили про подальший перебіг цих подій. Я сподіваюся, ця абсурдна ситуація на цьому закінчиться»

​Соратниця Саакашвілі вважає абсурдом підозри про корупцію

Колишній глава Одеської митниці Юлія Марушевская заявила, що шокована тим, що її викликають на допит у зв'язку з підозрою в корупційному правопорушенні. За її словами, це схоже на політичне переслідування, повідомляють Патріоти України

«Я була трохи шокована таким розвитком подій. Це показує, на що витрачаються величезні ресурси на роботу держслужбовців. Це вже схоже на політичні переслідування, а не на реальну антикорупційну роботу », - сказала вона.

Відзначимо, що Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПК) підозрює Марушевську в корупційному правопорушенні, яке полягає в нарахуванні Марушевській на посаді голови Одеської митниці одноразової премії розміром в 500 грн собі і співробітницям з приводу Свята «8 березня».

«Мене не повідомили про подальший перебіг цих подій. Я сподіваюся, ця абсурдна ситуація на цьому закінчиться », - повідомила вона.

До речі, а НАЗК часом не забуло про ті премії, які самі собі виписували? Це були не 500, а сотні тисяч гривень! Це на їх думку не була корупція?

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...