Юрій Андрійко про фільм "Гіркі жнива" - якісно, ​​професійно, епічно, драматично і як завжди сумно (відео)

Натомість є й те, що насторожило політика в фільмі

Екс-депутат Київської міської ради VII скликання Юрій Андрійко високо оцінив канадський фільм "Гіркі жнива", але політика насторожила наявність в кінострічці позитивного образу комуніста. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За його словами, кіно вийшло дійсно якісним, а також орієнтованим на закордонного глядача, який зможе більше дізнатися про Голодомор 1932-1933 років в Україні.

"Якісно, професійно, епічно, драматично і як завжди сумно. Фільм знятий іноземцями для іноземного глядача. Радує що світ більше дізнається про трагедію українців", - написав Андрійко.

Він підкреслив, що сюжет у фільму відмінний, але його насторожує подача образу комуніста.

"Хочеться вірити, що в кінці фільму головні герої вижили і все ж втекли з совкового пекла, народили багато діточок і жили щасливо. Насторожує наявність у фільмі" хорошого комуніста "", - заявив політик.

Екс-депутат висловив сподівання, що Україна зможе зняти подібне кіно про героїчні моменти нашої історії.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...