Юрій Романенко: "В Україні настільки поширені хвороби серця серед чиновників, що тільки-но пахне смаженим, то серце відразу відмовляє"

Хвороба українських чиновників і політиків - тотальна нездатність з гідністю визнати свою відповідальність

Ситуація з Насірова цікава одним загальним моментом, характерним для більшості українських політиків і чиновників, пише на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Романенко, засновник і візіонер в Ukrainian Institute for the Future, повідомляють Патріоти України.

Цей момент - тотальна нездатність з гідністю визнати свою відповідальність.

У Франції Фійон з дружиною опинилися під пресом правоохоронців, Ле Пен теж, але нікому з них не спало на думку терміново злягти на лікарню.

В Україні настільки поширені хвороби серця серед чиновників, що тільки-но пахне смаженим, то серце відразу відмовляє і хоробрі вахтери відбивають хворих від хижих силовиків.

Суть цього феномена полягає в тому, що країною керують діти, тобто дорослі з дитячою свідомістю.

Всі ці дорослі хлопчики, які колекціонують круті тачки, склади зброї, квартир, красивих дівчаток в момент приходу поліції, прокуратури, НАБУ відразу починають поводитися так, як вели себе в дитинстві.

Вони залазять під стіл, звуть маму-тата і кричать, що "це не я винен, а хуліган Саша з Лондона".


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада Харкова має розробити план укріплення міста, а не відновлення, - депутатка облради

вівторок, 14 травень 2024, 14:02

Депутатка Харківської обласної ради Галина Куц вважає, що Харків під час війни має переорієнтуватись на стратегію укріплення, а не відновлення, передають Патріоти України. "Влада Харкова вже давно має переорієнтуватись у напрямку стратегії укріплення м...

Якби мій підрозділ у 2023-му побачив відкриті групи окупантів - жити їм було б пару хвилин. Чому під Вовчанськом зараз не так? - Юрій Луценко

вівторок, 14 травень 2024, 13:55

"Щодо Вовчанська", - пише український політик та колишній генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Паніці – ша! Ніяких катастрофічних подій не відбулося. Росіяни продовжують страте...