Із мережі мати дізналася про згвалтування своєї 12-річної доньки

Призначена судово-медична експертиза

В Дніпровське управління поліції Києва звернулася 32-річна місцева жителька, яка повідомила про зґвалтування її неповнолітньої дочки. Жінка пояснила, що побачила на сторінці в соціальній мережі листування 12-річної дитини з друзями, де вона розповідала про статеві стосунки з дорослим хлопцем, повідомляє "Сегодня", інформують Патріоти України.

Матері дівчина зізналася, що з хлопцем познайомилася кілька місяців тому в соціальній мережі. Їхні стосунки обмежувалися лише листуванням, але кілька днів тому молодий чоловік запросив дівчину на побачення.

За словами потерпілої, спочатку вони ходили по вулицях, а потім знайомий запросив її до себе додому. Там вони випили спиртного, після чого хлопець вступив з нею в статеві стосунки.

Місцевого жителя затримали вдома. При спілкуванні з правоохоронцями він не заперечував знайомство з дівчиною, яка приховала свій справжній вік, і додав, що під час зустрічі їх відносини були добровільними.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 ( "Згвалтування") Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п'яти років позбавлення волі. Зараз призначена судово-медична експертиза, за результатами якої слідчі дадуть остаточну правову кваліфікацію події. Досудове розслідування триває.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...