"К словам этого животного я бы отнесся серьезно", - Костянтин Боровой про заяви Хазіна розчленувати Україну і знищити українців

В Кремлі остаточно сплутали Трампа з Ріббентропом чи з Гітлером. І першу половину 20-го століття з першою половиною 21-го.

Костянтин Боровой. Фото: uapress.info.

До заяви російського економіста, екс-чиновника Адміністрації президента РФ Михайла Хазіна, який запропонував знищити частину населення України, а саму країну - розчленувати, потрібно ставитися серйозно. Таки пише на своїй сторінці в Фейсбуці російський політик Костянтин Боровой, передають Патріоти України і цитують далі:

"Первый вариант: смена руководства в Киеве на лояльное Москве с последующим пропагандистским вразумлением населения и ликвидацией либо изгнанием «нескольких миллионов, которых исправить нельзя».

Вариант второй: Новороссия должна войти в Россию областями с полной денацификацией, деукраинизацией, с полным запретом использования украинского шрифта, украинских текстов, передач на украинском языке, преподавания на украинском… А Киев и северная часть Украины должны стать аграрным государством…Избыточное население пускай на Дальний Восток едет. Нам надо страну поднимать. А вот та часть, которая западная, - их просто нужно отдать Польше".

С учетом того, что это животное сотрудничает с администрацией президента РФ, я бы отнесся к его словам серьезно.

Это мечты, программа максимум для переговоров с американцами, которых Киссинджер пытается убедить, уступить Украину, как зону влияния.

С другой стороны, это почти точная реконструкция последствий Пакта Молотова-Риббентропа. Точнее, того, что сделал СССР на захваченных территориях. Опыт есть.

Кажется, в Кремле путают Трампа с Риббентропом. Или с Гитлером. И первую половину 20-го века с первой половиной 21-го".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...