"К сожалению, чтобы проститься с Аминой, мы не смогли пригласить даже близких друзей", - Адам Осмаєв

Війна триває, ворог поряд, і російські спецслужби можуть використовувати трагедію, щоб зробити новий теракт. Не можна наражати на небезпеку людей.
Адам Осмаєв. Фото: соцмережі.

Журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у "Фейсбуці" оприлюднив пояснення Адама Осмаєва щодо того, чому похорони Аміни Окуєвої та заупокійна молитва мали відбутися не тільки без небайдужих громадян, а навіть і без найближчих друзів, передають Патріоти України.

Ось що сказав Адам Осмаєв: "К сожалению, чтобы проститься с Аминой мы не смогли пригласить даже близких друзей в мечеть,по соображениям безопасности. Очень большие риски. Поймите нас, пожалуйста, это не невнимание, мне самому хотелось бы, чтобы Амина была среди всех друзей, всех, кто ее знал.

Но война продолжается, мы понимаем, что враг рядом, и российские спецслужбы могут использовать трагедию, чтобы совершить новый теракт. Нельзя подвергать опасности людей. Поэтому в мечети было несколько человек. Совершили как принято у мусульман джаназа-намаз - это по православному обряду заупокойная молитва.

Будем молиться за Амину и завтра утром. Амина будет похоронена там, где она хотела. У нас есть поддержка наших друзей, спасибо Антону Геращенко, который взял на себя организационные вопросы. Я буду продолжать борьбу, ради которой Амина отдала жизнь".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...