Кабмін зробив дешевшими візи для іноземців

Україна чекає в гості

Кабінет міністрів затвердив нові правила оформлення віз, консульський збір становитиме 65 дол., замість нинішніх 85 за одноразову, 130 дол. за дворазову і 180 дол. за багаторазову візу. Про це повідомив директор департаменту туризму і курортів Іван Ліптуга на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Також з'явилася можливість спрощеного оформлення візи тим іноземним громадянам, які вже раніше отримували українські візи, Шенгенські візи, візи США, Канади, Японії та Австралії.

"Більше не потрібно буде оформляти запрошення в ОВІРах, а можна буде це зробити на бланку організації, або будь-яка фізособа зможе оформити його у нотаріуса. Заявники на візу зможуть подавати і отримувати документи дистанційно поштою, а незабаром і в електронному форматі зі штрих-кодом ", - зазначив директор департаменту.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.