Кадри Януковича не довго сиділи в запічку: Блогер про те, хто керуватиме транспортом в Києві

Журналіст повідомив важливі деталі.

Фото: ФБ"Цінні кадри Януковича не довго сиділи в запічку. Подивіться, кого днями призначили керівником транспортного департаменту КМДА", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Дмитро Гнап, передають Патріоти України, і продовжує:

"Це - Сергій Симонов. За минулої влади він був правою рукою "лісника Януковича".

Нагадаю, "лісник Януковича" - це Віктор Сівець що за попереднього президента очолював Державне агентство лісових ресурсів і грабував українську лісову галузь як скажений.

А Симонов при ньому очолював ДП "Укрлісконсалтинг" - корумповану структуру, через яку з державних лісництв викачувалися мільйони.

Лісгоспи змушували продавати деревину на експорт через "Укрлісконсалтинг" за заниженою ціною.

А за кордоном фірми Сівця вже збували її за світовими цінами. Збитки тоді тільки офіційно оцінювалися в майже мільярд гривень. Я колись робив докладне розслідування на цю тему, почитайте, кому цікаво тут.

Після Майдану Генпрокуратура порушила пачку кримінальних проваджень щодо оборудок "Укрлісконсалтингу".

Сівець втік до росіян. А його права рука - Симонов, спочатку пересидів в кущах, потім покерував "Київзеленбудом".

А тепер ось очолив транспортний департамент КМДА. Ну тепер я за київський громадський транспорт спокійний.

Так само, як і за ремонт доріг, і за будівництво мостів, і за паркування. Столична галузь з мільярдними оборотами в надійних руках. Які, нічого...хм... не крали... Де там той Сівець? Хай повертається. Уже можна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...