"Как можно жить в такой бесчеловечной стране!?": Водій маршрутки в Києві не впустив у салон чоловіка з маленькою дитиною і візочком

Подія відбулася на кінцевій зупинці біля метро Осокорки у столиці.

У Києві водія маршрутки №542 звинуватили у відмові в проїзді чоловікові з маленькою дитиною і візочком. За словами пасажирів, він не відчинив для них двері, передають Патріоти України.

Як повідомили в спільноті "Позняки, Осокорки, Харківський" у Facebook, інцидент трапився на кінцевій зупинці, неподалік станції метро "Осокорки".

"Водій категорично відмовлявся відкривати задні двері. На вулиці не літо, всі пасажири просили водія відкрити двері, на що почули, що замість коляски може взяти ще декілька осіб", – пояснили в соцмережі.

Також у спільноті оприлюднили фотографію водія. У коментарях деякі пасажири написали, що їздили з ним, проте їм у проїзді з коляскою він не відмовляв.

"Хороший водій. Я здивована, що так він вчинив, оскільки мені ще допомагав коляску вантажити", – написала Аліна Кушовська.

Деякі коментатори проте зазначили, що теж стикалися з хамством на цьому маршруті.

Були також і ті, хто порадили батькам із колясками і дітьми "їздити на таксі".

"Ви впали з Місяця – є гроші на дитинку, май гроші на таксі", – заявила одна з користувачок мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...