"Какой насмешливой твари в "верхах" в пояс поклониться за такую "щедрость"?": Київський лікар про нові зарплати медиків

Навіщо тоді вчитися в університеті 7 років, якщо і санітар отримує ту ж саму заробітну плату, що й лікар, питає Олександр Дудка.

Лікар-кардіоревматолог Олександр Дудка обурений "зрівнялівкою" зарплат у медичній сфері. Про це він написав у "Фейсбуці". Коментатори також обурені поведінкою та заявами Уляни Супрун, голови МОЗ, бо лікарям все складніше виконувати свою роботу через її реформи, які зовсім не прийшлися до душі професіоналам. Але й нагадують, що "зрівнялівки" може і не бути - бо від категорії лікаря його зарплата може бути вищою.

"Вот она, ставка в 3200!!! И медсестре и санитарке и доктору! Ну что там 3 года колледжа да 7 университета?!
Даже не знаю теперь какой насмешливой твари в верхах в пояс поклониться за такую "щедрость"!!!", - пише Дудка, та викладає відповідне фото.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело