Камені з неба прямо на Кримнаш: Путін зібрався "підняти" туризм в Криму до радянського рівня

Путін заявляє про необхідність «багато зробити», щоб підняти туризм в окупованому Криму до радянського рівня.

Про це він сказав на зустрічі з активом Загальноросійського народного фронту.

«Щоправда, з'явилися можливості відпочивати в Криму, хоча там дуже багато потрібно зробити для розвитку цього, туристичного кластера, щоби хоча б піднятися до рівня Радянського Союзу. Зараз це набагато нижче, ніж було в Радянському Союзі», - сказав Путін.

Він заявив, що внутрішній туризм істотно виріс у Росії більшою мірою через курсову різницю. «Це стало пов'язано з тим, що за кордон стало дорожче їздити», - зазначив Путін.

Водночас, на думку Путіна, у РФ з'явився "туристичний кластер світового рівня" в Сочі.

Президент Росії заявляв про намір організувати морське сполучення між Сочі і окупованим Кримом. За словами Путіна, воно мало бути відкрито під час туристичного сезону, а також закликав організувати авіаційне сполучення, яке могло б привабити туристів.

Водночас, згідно із опитуваннями, російські туристи відмовилися вважати окупований Крим гідною заміною Туреччині і Єгипту. Майже 60 % російських мандрівників не вважають курорти окупованого Криму гідною заміною відпочинку у Туреччині та Єгипті.

Джерело: УНІАН

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В мера Очакова знайшли квартиру в Іспанії і не тільки, - пресслужба НАЗК

вівторок, 7 травень 2024, 13:30

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) здійснило повні перевірки декларацій за 2021 та 2022 роки, поданих мером Очакова (Миколаївська область - ред.) – за результатами перевірок було виявлено ознаки незаконного збагачення на суму по...

Більше шкоди, ніж користі: Тактична ядерна зброя росіян не буде ефективна на полі бою, - військовий експерт

вівторок, 7 травень 2024, 13:15

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що РФ не наважиться на застосування тактичної ядерної зброї на полі бою, передають Патріоти України. "Застосування тактичної ядерної зброї має невеликий радіус ураження. Тобто повне ураження 25 кілотонн буде д...