Картонний дрон рятує життя людей

У США створили одноразові картонні дрони, що рятуватимуть життя людей.

 Одноразові картонні дрони рятуватимуть життя людей. Фото otherlab.com

Розробники Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) створили картонні дрони, що можуть доставляти медичні засоби у надзвичайних випадках або на території, куди швидко не вийде потрапити медичній бригаді.

Фахівці усвідомлювали, що дрони – дуже дороге задоволення, і вони можуть літати лише на ті відстані, які дозволяє їм заряд батареї. Тож потрібно було все детально розраховувати, щоби пристрій міг виконати своє завдання й повернутися до власників, йдеться на Recode.

"А що як зробити безпілотники одноразовими? – вирішили фахівці. – Їм не потрібно буде повертатися".

Для DARPA вони розробили автономний дрон, який може літати тільки в один бік. Пристрій використовуватимуть у медичних цілях.

Картонний безпілотник не має двигуна на борту, але містить комп'ютер та сенсори, запрограмовані на управління пристроєм.

Оскільки дрон не має двигуна, його потрібно запускати, наприклад, з літака. Але замість того, щоб бути випущеним у повітря з парашутом, паперовий пристрій, розроблений Otherlab, летить сам точно до місця, якого він запрограмований досягти.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...

"Жарим человечину": На війні в Україні зустрілися два маніяка-вбивці (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:27

Два "штика" Путіна, здружились на основі спільних інтересів. Один з'їв людину, інший розчленував свою жертву. Російські загарбники виклали фото в мережу. Про це пише журналіст Бутусов у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України. Дмитро Малишев...