Карикатурист Йолкін розсмішив соцмережі фотожабою з російським прем'єром

Відомий карикатурист Сергій Йолкін підірвав соцмережу фотожабою з російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим.

"Извините, не удержался", - прокоментував він. Картинка з'явилась в Twitter Йолкіна, інформують Патріоти України.

На таку фотожабу карикатуриста надихнула картина Карла Брюллова "Італійський полудень" ("Дівчина, що збирає виноград"). Тільки замість дівчини на фото - Медведєв.

"Там смуглянка-молдаванка собирает виноград Я краснею, я бледнею, Захотелось вдруг сказать: хватит сцуки воровать!" - прокоментував користувач Орден Олігарха.

"Я в Тоскане, я в Тоскане заглянул в соседний сад, там Медведев без панамы собирает виноград", - пише кісения.


"А в полный рост есть картинка? Просто интересно, он в кроссовках?", - пожартувала Олена Ковальова.

"Не сдерживай себя!" - написав Андрій Соколов.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...