"Каста недоторканих" вдає, що не чує

Тепер вже британський міністр закликав Україну провести показові суди над корупціонерами

Британський міністр у справах Європи Девід Лідінгтон закликав Україну провести показові суди над високопоставленими корупціонерами. Про це він заявив на зустрічі з делегацією Верховної Ради України, передає прес-служба "Блоку Петра Порошенка", інформують Патріоти України.

"Поставте перед судом хоча б одного з касти недоторканних", - заявив Лідінгтон. За словами нардепа від БПП Сергія Лещенка, міністр підкреслив, що політична криза ускладнює пошук проукраїнських аргументів для друзів України в Європі.

"Питання прем'єр-міністра - це внутрішня справа України. Ми виступаємо за те, щоб Україна мала уряд, який спирається на підтримку парламенту і має співпрацю з адміністрацією президента", - додав Лідінгтон.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело