"Каждый украинец захочет жить в таком городе!": Донік підірвав мережу проектом перейменування Донецька та Луганська

Волонтер зазначив, що зараз ведуться переговори щодо підготовки законопроекту із групою депутатів.

Роман Донік. Фото: соцмережі.

"Когда слышу о народе Донбасса и земле Донбасса, которую не должны топтать кровавые вьетнамки бандеровцев, тихохонько зверею, а когда я зверею, я злым становлюсь. Людоед, хуле, положение обязывает", - написав відомий волонтер Роман Донік на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сейчас ведем переговоры с группой депутатов, для подготовки законопроекта о переименовании Донецка, Луганска. Донбасса. Ну так чтоб вытравить даже ментально. Варианты названий пока не обсуждали, но кое какие мысли уже есть. Например С. Бандера круче чем Юз. И город Бандеровск очень даже ничего. А как будет звучать Бандерівська область, Бандерівськ, відновлений аеропорт імені Сергія Прокоф'єва. Ну це ж пісня?

Или к примеру місто Незалежність. Тогда как-то вот это вот "незалежные", как-то совсем приобретает другой смысл. Или Майдан вместо Луганской области? Майданівці! Ну звучит же! На Майданівщині пройшли свята з нагоди річниці перемоги Революції Гідності. Да и какой Украинец не захочет жить в городе имени Степана Бандеры? В общем решаем одним махом кучу проблем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...