Каждый раз, когда я видел его на экране или сцене, я задавал себе вопрос: Как он выживает после сыгранной роли?

Казалось, что он выкладывается, вживается так, что после этого ни на какую другую жизнь не хватить сил. Просто не хватит.

Говорят, что после роли Распутина с ним случился инфаркт. И уже не первый.
Но я понимаю и другое – именно роли, кино и театр давали ему силы жить. Потому что после каждой роли надо было ждать следующую. Вставать и идти. И играть. И он это делал грандиозно.
Прощай, любимый артист!

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...