Казкар Сашко Лірник: СТБ - це інкубатор потвор (фото, відео)

"Ватна" поведінка деяких ведучих каналу СТБ викликала хвилю обурень українців у соцмережах, так само як неоднозначні заяви про так зване "примирення", а де факто - капітуляцію України перед Московію, від власника каналу СТБ, олігарха Віктора Пінчука.

Патріоти України подають пост відомого українця повністю та зі збереженням стилістики автора.

"Стосовно в*тниці Али Ковальчук, ведуча популярної телепрограми "Все буде смачно", яка продемонструвала зневагу до українського гімну), яка зустрічає "новий год" із путіним і баццкім народом, і працює на телеканалі СТБ.

Виявилось що у нас четверо спільних друзів. Написав кожному , що видалю через "в*тну подругу". Двоє написали що "Вже видалила це чудоюдо" і я підтвердив нашу дружбу з ними.

Одна відморозилась. В її акаунті пустопорожні котики і перепости ні про що. А останній агресивно наїхав на мене і зрадів що я його відфрендив. Русскоязичний. Теж в*тник і теж працює на СТБ. Хм. У них там на СТБ інкубатор подібних потвор чи що?"

Нагадаємо що ведуча програми "Все буде смачно" на телеканалі СТБ Алла Ковальчук відзначала Новий рік під промови російського президента Володимира Путіна і продемонструвала зневагу до українського гімну. Відповідний відеозапис святкування Ковальчук була опублікована на YouTube-каналі "Кременчук Today".

"В России сейчас уже Новый год. А мы по старой привычке должны встретить Новый год с россиянами. Не будем менять традиции. Давайте за россиян выпьем", – заявила Ковальчук.


Поведінка Ковальчук викликало крайнє обурення серед користувачів соціальної мережі Facebook, переважно російсомовних українців:

Надеюсь, м**да со своим "адиннарот" полетит, как фанера над Парижем. Кухарке место на кухне", – пише Віра Прокопенко.

"Смотреть противно на таких, которые празднуют Новый год по российскому времени и слушают поздравление Х**ла! И при этом у нас в Донецке празднуют Новый год по украинскому времени, зная, что тебя за это могут просто расстрелять!" – підкреслила Nataliya Tsetsarkina.

"Адин народ да пад водочку? 52 два кременчужанина погибло, чтобы ты прославляла Путина и ржала с нашего гимна. Жаль, что твоей семьи не коснулось горе. Может бы ума добавилось", – заявила Яринка Українка.

"Так приходить слава! Коли людина без громадянської позиції і не обтяжений інтелектом стає відомим, а совковість і зневажливе ставлення до співвітчизників перекреслює усе", – сказав Роман Ромайлар.

"На тому відео мене найбільше вразило навіть не святкування з Путіним і фразочка "ми Адін народ". Найбільше вразило, що ви в побуті збиваєтеся на український, а в шоу говорите по-російськи. Западло говорити з ящика на українською? Ганьба", – резюмував Arseniy Troyan.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...