Харчова сода на допомогу: Вчені розповіли, які хвороби вона лікує

Сода вбиває запалення на клітинному рівні.

Харчова сода. Фото: Depositphotos

Харчова сода запобігає аномальним імунним реакціям організму, наслідком яких є розвиток різних хвороб, зокрема, захворювання аутоімунного характеру, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Країну здоров’я".

Про це розповіли дослідники із США з Університету Августи. Вони провели експерименти, під час яких спершу перевірили ефективність соди на щурах, а згодом – на людях.

"Сода дає сигнал спеціальному типу клітин, які беруть участь у запальних реакціях – мезотеліальним клітинам, повідомляючи їм, що у організмі все добре", – заявили дослідники.

Під час дослідження вчені помітили, що у людей, які випивали розчин харчової соди, відбувався збій у процесі вироблення імунних клітин селезінкою. Таким чином, через сигнали мезотеліальним клітинам сода "заспокоювала" селезінку.

Окрім того, організм не активує вироблення макрофагів і лейкоцитів, покликаних знищувати патогени, які у нього потрапляють. Як відомо, надмірна кількість макрофагів і лейкоцитів призводить до того, що імунна система починає боротися з самим тілом людини.

А протизапальна дія соди впливає на роботу селезінки, нирок і крові. Вчені помітили, що під час вживання соди в організмі людини відбувається перехід від запального до протизапального стану. Вчені зазначили, що оскільки сода має здатність впливати на запальну реакцію на клітинному рівні, вона дійсно здатна надавати лікувальний ефект щодо аутоімунних захворювань, зокрема, артриту, хвороб нирок і крові.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...