Харків'яни представили концепт модульної платформи, що змінює традиційне уявлення про трактор (відео)

Українські дизайнери представили, як може виглядати в недалекому майбутньому машина, яку може виробляти Харківський тракторний завод.

Концепт мультифункціональної модульної платформи (ММП) по суті є конструктором, що складається з ряду окремих модульних елементів, які можуть бути поєднані між собою у різноманітних конфігураціях, а також оснащені відповідними функціональними пристроями, повідомляють Патріоти України з посиланням на НПП.

Концепція ММП передбачає повністю електричний привід, а також може бути виконана в безпілотному варіанті та/або з можливістю дистанційного чи автоматичного управління.

Всі основні модульні елементи ММП мають власний привід і поєднуються між собою за допомогою шарнірних з’єднань.

ММП може рухатися з однаковою швидкістю у перед і назад, одномісна кабіна водія може розвертатися на 360 град. навколо своєї осі та може бути оснащена додатковим сидінням.

Таким чином, представлена концепція може забезпечити найширший спектр застосування таких машин, що одночасно змінює наше традиційне уявлення слова “трактор”.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...