Харківський аферист торгував неіснуючими меблями

"Бізнесмен" заробив 90 тис. гривень на довірливих клієнтах.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У Харкові затримали афериста, який торгував неіснуючими меблями, виманюючи у людей завдаток, повідомляють Патріоти України.

Шахрай обдурив 20 довірливих клієнтів. "Підприємець" мав власний офіс на ринку "Привоз", де приймав замовлення від городян на виготовлення меблів. Чоловік ставив обов'язкову умову: 50% передоплати. Однак, після отримання завдатку, підприємець не виконував замовлення. Він всіляко ухилявся від претензій замовників і відтягував час виконання роботи.

Загалом, аферисту вдалося виманити у людей 90 тис. грн.., гроші чоловік витрачав на власні потреби. Поліція відкрила на харків'янина кримінальне провадження за фактом шахрайства. За свої вчинки він може потрапити до в'язниці на три роки. Правоохоронці попередили "бізнесмена" про підозру у вчиненні злочину. Зараз він перебуває під домашнім арештом, зазначають у прес-службі Нацполіції.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:55

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України. Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як...

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...