Хіти тижня. Бійці ООС захопили підземну "фортецю" бойовиків на Донбасі (відео)

"Фортеця" бойовиків являє собою цілу підземну квартиру, яка була споруджена у промисловий спосіб за допомогою екскаваторів і кранів.

У мережі з'явилося відео з кадрами захопленої бійцями ЗСУ недавньої позиції бойовиків. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

На кадрах видно, що "фортеця" бойовиків являє собою просторе підземне укріплене житло, споруджене у промисловий спосіб за допомогою екскаваторів і кранів.

"Я сподіваюся, в найближчому майбутньому таких чужих позицій, які займають Збройні Сили, стане більше", - йдеться в сюжеті.

На даний момент українські військові дивуються, що робити з ворожою підземною "фортецею". "Противник побудував собі. Не було варіантів у нього. Він пішов звідси", - говорить боєць "Федос", офіцер 25 батальйону.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...