Хіти тижня. Біженці у Нідерландах хотіли, щоб вона мовчала: Жінка-політик наклала на себе руки через зґвалтування прибульців

Член міськради Гааги (Нідерланди) від ультраправої Партії Свободи Віллі Ділле скоїла суїцид.

Віллі Ділле

Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на оточення політика, передають Патріоти України.

Жінка пішла у відпустку, а напередодні трагедії опублікувала у Facebook відео. "Я просто хочу, щоб світ дізнався правду. 15 березня 2017 мене викрали, зґвалтували і погрожували мусульмани, тому що вони хотіли, щоб я мовчала у Гаазькій міській раді. Після того, як це сталося, я нікому не сказала, я просто провела дебати на наступний день", – зазначила вона.

У відеоролику вона оголосила, що йде з політики. За словами Віллі Ділле, недавно їй погрожували смертю, заявивши, що “ми скоро переріжемо вам горло і дамо стекти кров’ю”. "Я просто боюся, що вони зашкодять моїм дітям, моїм близьким. Я не можу з цим змиритися. Вони не люблять жінок. Я їм зовсім не подобаюся", – додала вона.

Ділле звинуватила іншого депутата Арнуда Ван Доорна в організації згвалтування. Вона також назвала його “страшенно злою людиною”, яка його ненавидить.

Ван Доорн заявив у Twitter, що розглядає можливість подачі позову за наклеп. Він знаходиться у відпустці. Колеги по партії побажали родині і друзям загиблої сили, щоб подолати цю величезну втрату.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...