Хіти тижня. Дві БМП і один БТР: "У районі Бахмутки бійці ЗСУ розгромили техніку армії РФ", - волонтер

Днями російські бойовики планували захопити шляхи забезпечення ЗСУ, що проходять по стратегічно важливій Бахмутській трасі.

Наші захисники, розкусивши план окупантів, привели в повну боєготовність свою артилерію, і атака ворога була успішно зведена на нуль. Однак сили ООС понесли тоді великі втрати, передають Патріоти України.

Спочатку терористи "поклали зв'язок", а потім, як раніше повідомляв волонтер Юрій Мисягін, стали атакувати мінометами і ворожою артилерією передову позицію батальйону "Айдар" в районі Бахмутки.

25 серпня Юрій Мисягін у Facebook розповів, що у ЗСУ відбулися на Донбасі два переможні бої, в результаті яких найманці Путіна з "ЛНР" втратили два БМП і один БТР.

Мисягін зазначив, що втрати окупантів в районі Бахмутки найближчим часом можуть зрости. "Батальйон "Айдар" ціною життя чотирьох своїх кращих бійців не дав захопити свою передову позицію знищивши більше 10 сепаратистів, захопивши кілька одиниць автоматичної зброї і обмундирування", - нагадав волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...