Хіти тижня. Екстрасенс напророчила закінчення війни і розквіт України: Названо терміни

Війна в Україні та інші серйозні проблеми повинні закінчитися до 2021 року.

Про це заявила відома ізраїльська медіум, ясновидиця, учасниця міжнародної "Битви екстрасенсів" Регіна Федоренко, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

За словами мага, "проблеми в Україні повинні тривати протягом семи років". За її словами, вже в 2020 році в Україні повинен початися процес відновлення. "В 2021-му, за ідеєю, Україна повинна розцвітати", — вважає ясновидиця.

Що стосується агресора, то, за її словами, Росію чекають як економічні, так і політичні неприємності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...