Хіти тижня. "Фото дня": Журналісти розкрили секрет посмішки президента

Журналісти розповіли, як їм вдалося зробити "фото дня" з президентом України Петром Порошенком під час церемонії підписання Вселенським патріархом Варфоломієм Томосу для ПЦУ у Стамбулі 5 січня.

За їх словами, глава держави сидів вище всіх і тому бачив усе відмінно, передають Патріоти України з посиланням на ВВС.

"Відбувалася церемонія підписання Томосу. Ми з колегою з каналу 1+1 Неллі Ковальською стояли позаду Петра Порошенка і знімали церемонію. У якийсь момент президент відреагував на рух мікрофона. Мікрофон рухався через дії охоронця. Президент повернувся і посміхнувся", – розповів кореспондент Віталій Червоненко.

За його словами, дуже багато людей – священиків і почесних гостей – кинулися знімати підписання Томосу. "Ми не могли побачити, коли це точно станеться через загородження. Порошенко сидів вище всіх, і ми кілька разів крикнули, "Петре Олексійовичу, уже підписав?". Він знову повернувся і кивнув головою", – ділиться враженнями журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...