Хіти тижня. Глобальний хаос? Названо причину, за якої Путін може піти на вторгнення в ЄС

Путін свою гру тільки починає, і ходів у нього багато, вважає американський історик.

Чи зможе Путін стати "вічним вождем" - розповів американський історик Юрій Фельштинський в інтерв'ю "Обозревателю", повідомляють Патріоти України.

"На нинішньому етапі президент США став пасивним заручником гри Путіна. А він свою гру тільки починає, і ходів у нього багато на шляху ескалації ситуації: в Сирії, в Північній Кореї, в континентальній Європі, в Великій Британії (через постійне цькування ворогів) і навіть в США, якщо мати на увазі його останню промову про військову могутність Росії і про ядерний шантаж", - говорить Фельштинський.

Історик припускає, що в разі небажання США допомагати Європі, варто очікувати наступу російських військ не тільки на територію України і Молдови, а й вторгнення в країни Балтії.

"Якщо у відповідь на цю промову він почує з США сигнали, які говорять про те, що Америка не має наміру ризикувати, захищаючи Європу, Москва, безумовно, вторгнеться не тільки в Україну і Молдову, де вже створені військові плацдарми для наступу. Не тільки формально анексує Білорусь, а й рушить до країн Балтії під приводом захисту там російськомовного населення від місцевих "націоналістів", - вважає він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...