Хіти тижня. "Я ж простий солдат, а до мене поставилися з повагою": Маріупольські "копи" вибачились перед бійцем АТО

Керівництво маріупольської поліції вибачилося перед воїном АТО за неприємний інцидент, що стався на автовокзалі, і компенсували гроші за квиток.

Як повідомлялося раніше, 20 березня на автовокзалі Маріуполя військовослужбовця 54-ї бригади, який воював на Світлодарській дузі, оштрафували за куріння у невстановленому місці. А поки "копи" виписували протокол (складання протоколу зайняло 25-30 хвилин), його автобус поїхав разом з речами. Чоловікові довелося купувати інший квиток, добиратися наступним автобусом додому і розшукувати речі, передають Патріоти України.

"Мені сказали, що поліцейські повинні були зробити мені зауваження, я б викинув цигарку і сів у свою маршрутку", - розповів воїн у коментарі 0629.com.ua. Ця історія завдяки волонтерам дійшла до керівництва поліції в Донецькій області і безпосереднього керівника поліції міста Миколи Побойного. Як результат - керівництво поліції вийшло на зв'язок з військовослужбовцем і на наступний день приїхало до нього додому - в село неподалік від Бердянська, за більш ніж 100 км від Маріуполя.

"Копи" вибачилися за дії своїх співробітників, а також компенсували бійцеві вартість покупки другого квитка. За словами самого воїна, після того, як перед ним вибачилися і компенсували гроші за квиток, він не тримає зла на правоохоронців. "Коли вони приїхали і ми поговорили, у мене камінь з душі впав. Я ж простий солдат, а до мене поставилися з повагою", - сказав боєць.

Також додав, що його випадок - це хороший приклад того, як можна знаходити компроміс у будь-якій ситуації. "Я зрозумів, що не дарма воював, що якщо з такою повагою до мене поставилося керівництво поліції Маріуполя, то у нас ще все попереду. Ми ще збудуємо нову Україну", - резюмував він.

Зараз серед правоохоронців Маріуполя проводиться службова перевірка і винні співробітники будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...