Хіти тижня. Кати московські: Підприємця, що проходив по розкраданню коштів Міноборони РФ, у СІЗО скалічили, зґвалтували та задушили

Чоловіка знайшли працівники петербурзького СІЗО №4 повішеним на шнурці від капюшона довжиною 40 см.

У Росії підприємця Валерія Пшеничного, що фігурував у справі про розкрадання в Міноборони РФ при будівництві підводного човна зґвалтували й задушили у СІЗО. Він помер 5 лютого після слідчих дій, - передають Патріоти України з посиланням на російську "Новую газету".

Чоловіка знайшли працівники петербурзького СІЗО №4 повішеним на шнурці від капюшона довжиною 40 см. Тоді його смерть видали за спробу покінчити з собою.

Проведена в лютому-березні судово-медична експертиза показала, що Пшеничний не покінчив з собою, а помер в результаті тілесних ушкоджень. Арештованого катували, ґвалтували, а потім задушили.

На його тілі були виявлені різані й колоті рани, в роті — мітки від електротравми, крім того, у нього був зламаний хребет. Причина, з якої над інженером так знущалися в СІЗО, так і залишилася невідомою.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...