Хіти тижня. Керченського стрілка перед бійнею бачили із чоловіками у формі

Напередодні нападу на політехнічний коледж керченського стрілка, 18-річного Владислава Рослякова помітили в компанії двох невідомих у військовій формі.

За місяць до нападу Росляков придбав гвинтівку та набої. Тоді його зняла камера відеоспостереження у мисливському магазині "Сокіл", передають Патріоти України.

Напередодні бійні хлопець забрав усі фото з сімейного альбому і востаннє приходив до бабусі в компанії двох невідомих чоловіків у військовій формі.

Зазначається, що Росляков дістав гроші на зброю, викравши до 20-ти тисяч рублів у своєї бабусі Таїсії. А в липні він успішно пройшов навчання у центрі підготовки поводження зі зброєю "Егіда" — у Сімферополі.

Згідно із законами держави-окупанта, 18-річний хлопець цілком може відповідально користуватися зброєю. Для порівняння: в Україні дозвіл на зброю надається тільки після 21-го року.

Нагадаємо, що 17 жовтня у Керченському політехнічному коледжі розстріляли й підірвали студентів і педагогів. За офіційною версією окупантів, винуватцем є Владислав Росляков, який приніс у навчальний заклад зброю і саморобні вибухові пристрої та скоїв напад. Пізніше його знайшли мертвим у бібліотеці. Окупаційна влада відкидає версію теракту, вважаючи загибель 21 людини і травмування майже 60-ти — вбивством. Українська влада розцінила напад як теракт і вже почала розслідування.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...