Хіти тижня. "Хто і навіщо вбив Сашка "Білого" Музичка? Надто в сильний клінч увійшов Музичко з Аваковим" - волонтер

26 березня чотири роки тому було вбито Сашка "Білого" Музичко. Вбито при досі не зрозумілих обставинах.

Олександр Музичко

"Крапка в розслідувані не поставлена до сих пір. І не буде поставлена, поки міністром в МВС Аваков", - пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"Надто в сильний клінч тоді увійшов Музичко з Аваковим, доходило до взаємних публічних обіцянок повісити як собаку з однієї сторони і розібратись з іншої. Сашко прямо заявляв, що його можуть вбити менти. Ну і Аваков розібрався. Приїхали соколята з Києва і застрелили.

27 березня 2014 року Рівненська міська рада оголосила загибель Олександра Музичка політичним вбивством і закликала міністра внутрішніх справ Арсена Авакова подати у відставку. 31 березня 2014 року таку ж заяву зробила і Луцька міська рада.

Під час першої чеченської війни в 1994 році Музичко командував загоном УНА-УНСО "Вікінг", який воював у складі підрозділу Шаміля Басаєва у Чечні проти російських окупантів.

До Сашка можна відноситись по різному. Але впевнений, що Білого дуже не вистачало в АТО, особливо в квітні - червні 14-го, коли боєздатних підрозділів і "обстріляних" командирів на усю країну було обмаль. А Сашко вмів воювати. І любив воювати."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...

Українські військові вибили окупантів і повернули позиції південніше Іванівського - офіцер ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 20:15

Українським військовим вдалося повернути позиції південніше населеного пункту Іванівське на Донеччині. Проте окупаційна армія РФ не припиняє штурми у спробах захопити Часів Яр. Про це в ефірі "Апостроф TV" розповів заступник командира батальйону 92-ї О...