Хіти тижня. "Клініка": У мережі висміяли акцію прихильників "русского мира" в Латвії (фото)

У латвійській столиці Ризі відбулася акція, організована прихильниками збереження в країні можливості отримувати освіту російською мовою.

По центральній частині міста пройшла колона демонстрантів. В їх руках були російські прапори, червоні кульки і плакати на підтримку мови країни-агресора. Відповідні фото акції опублікував на своїй сторінці в Twitter користувач з ніком Vitauskas, передають Патріоти України.
Крім того, на акції звучали барабани і марш «Прощання слов'янки» на баяні. На завершення акції відбувся концерт, на якому жінки в традиційних сарафанах і кокошниках заспівали «Катюшу».

Користувачі соцмереж посміялися над акцією і порадили її учасникам будувати «русскій мір» в Росії. «Смотря на этих дебильных, начинаешь понимать, почему от России все шарахаются как от чумы. Заразна», «Гадить в странах Балтии легко. Толерантные и спокойные прибалты посмотрят, посмеются и живут дальше», «Надо их по-сталински, как они любят. В вагоны и на БАМ... С барабанами и флажками», - написали в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не просто повідомлення про в'їзд в область": Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область із написами захисників, в соцмережах відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 20:27

Активісти пофарбували стелу на в'їзді в Донецьку область, на якій роками військові залишали автографи. Відео опублікували на Instagram-сторінці "Типичный Покровск | Донбасс" 14 квітня, передають Патріоти України. Волонтери познімали наклейки й зафарбув...

РосЗМІ приписали українським спецслужбам "замах" на Шарія, в ГУР Міноборони відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 19:29

В Головному управлінні розвідки назвали «звинувачення» в організації нападу на підозрюваного у державній зраді проросійського блогера Анатолія Шарія у березні цього року черговими вкидами російських пропагандистів. Про це у коментарі NV сказав представ...