Хіти тижня. Коли московський рубль дорожче дружби: "Зраночку побачив і здивувався, як мій однокласник тишком-нишком видалив мене з друзів", - офіцер ООС

Бог шельму мітить...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише відомий блогер, офіцер ООС Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України.

"Сьогодні зраночку побачив і здивувався, як мій однокласник тишком-нишком видалив мене з друзів.

Одразу трохи здивувався, але потім все стало на свої міста. Льоша виявляється переїхав жити до МоскоуСіті. У нього в стрічечці умні мислішки про "братські" народи, велику силу руського воїна та "вежливых" людей.

Знаю що прочитаєш, зараз тобі, як і в школі, все передадуть.

Наступного разу, як приїдеш додому у нашу невеличку Якимівку Запорізької області, не забудь знайти двох синів Миколи Мірошниченка, мати Ігоря Попова, родину Вови Майбороди і можу ще розповідати про спільних знайомих і друзів, бо селище невелике, та їм не забудь розповісти свої мислішки. Мислішки того хто "геройські" ходив у школі, а коли настала війна спрацював "пук". Зайди в рідну гімназію, там стенд пам'яті висить, саме тих, хто від твоїх побратимів та ввічливих загинув.

От така справа Льоша, навіть твоя мати-вчителька не вклала в тебе це...Про що я. Бог тобі суддя.

Але ж прийде час і будеш жерти ти свій російський паспорт і кричати що ти українець, але буде запізно."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...