Хіти тижня. "Кому на Руси жить плохо": У РФ склали список недостойних "скреп" акторів

У Росії склали список акторів, які критикують країну і несхвально висловлюються про її громадян.

Костянтин Райкін

Матеріал під назвою "Кому на Русі жити погано: російські актори, які критикують країну" опублікувало РІА Новини, передають Патріоти України.

Крім Олексія Серебрякова, слова якого про хамство росіян послужили приводом для складання тексту, агентство включило до переліку ще трьох діячів культури. Серед них: Анатолій Пашинін, Дмитро Дюжев та Костянтин Райкін.

"Артист закликав колег до цехової солідарності в умовах, коли відбуваються "агресивні наїзди на художні висловлювання", закривають вистави і виставки, а також виступив проти цензури натовпу" і заявив, що держава не повинна втручатися у творчість", — написали про творчість актора.

Цікаво, що концерти Костянтина Райкіна неодноразово зривали в Україні, так як він висловлювався за анексію Криму. Нагадаємо, що у Росії вирішили не давати ролі акторам, які критикують країну і владу.

Раніше актор Олексій Серебряков заявив, що національна ідея Росії грунтується на трьох китах - "силі, нахабстві і хамстві". Пізніше його підтримав скандальний артист Олексій Панін. Крім того, Панін сказав, що "з Росії треба валити і любити її на відстані".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...