Хіти тижня. Кремлівські пропаганд*ни замарили приєднанням України до ''ДНР'' (відео)

Рупор Кремля вважає, що це має статися перед президентськими виборами.

Російський пропагандист Дмитро Куликов виступив із маревною заявою про те, що найближчим часом до тимчасово окупованої частини Донбасу нібито приєднаються й інші регіони України. Таку проімперську риторику Куликов озвучив в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Москва має на меті організацію можливого переговорного процесу і домовленості "повсталого" Донбасу з Києвом. Якщо Київ не йде на ці переговори, то Москві й бути посередником немає у чому. І буде так, як буде. І швидше за все буде наступним чином, що до Донбасу приєднуватимуться інші регіони. І цьому сприятиме нібито легітимний виборчий процес у Києві", — загрозливо висловився він.
Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...