Хіти тижня. "Крики і звуки боротьби": Спливли моторошні подробиці вбивства студенток з Туреччини у Харкові

Підозрюваний у вбивстві двох турецьких студенток в Харкові Цокмез Гусну Цан зізнався в скоєному.

Колишній хлопець однієї з жертв дав свідчення і розповів, що в момент вбивства він був на зв'язку з дівчиною по скайпу, передають Патріоти України з посиланням на турецькі ЗМІ.

Молодий чоловік з Німеччини звернувся до місцевої поліції і розповів, що був другом 20-річної студентки Букет Йілдиз і що став свідком вбивства. Він дізнався про її смерть в новинах і вирішив дати свідчення.

Як розповів свідок, під час спілкування в інтернеті з Букет під час розмови у неї в квартирі пролунав дзвінок у двері. Він попросив не закривати чат. Дівчина підійшла до дверей і відкрила її. Після цього свідок почув спочатку звуки короткої розмови, а потім пролунали крики. "Були також звуки боротьби", - зазначив він.

Також наголошується, що друг загиблої бачив по скайпу, як вбивця підійшов до комп'ютера і вимкнув його.

Прокурор, який проводив розслідування, зачитав це показання свідка Цокмезу, який заперечував вбивство. Після цього той і визнав себе винним. Злочинець посварився з Букет ще в Туреччині, і потім відправився в Україну, щоб вбити дівчину. Він вирішив перерізати їй горло. Крім того, він убив іншу дівчину - Зейнеп Хусюнбей, яка також була студенткою другого курсу медфакультету ХНУ ім. Каразіна. Після цього вбивця повернувся до Туреччини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...